Så kan du stödja Österledskyrkans arbete

På den här sidan berättar vi hur du kan stödja Österledskyrkans arbete via swish, bankinbetalning, autogiro och i kollekten. Vi berättar också hur du kan ge kyrkoavgiften till Equmeniakyrkan.

Swishnummer: 123 590 06 91  Bankgiro: 681-7316.

Swish till barn- och ungdomsverksamheten Equmenia: 123 680 82 99

Swish till scoutverksamheten: 123 036 62 60

Kollekt

Dina gåvor i kollekten betyder mycket!

Vi har fin möjlighet att ge kollekt via vår kortläsare/”kollektomat”.

Den är helt mobil och finns där den behövs. Den finns på bordet i entrén när vi samlas till gudstjänst och andra aktiviteter i gudstjänstrummet. Sedan flyttar den till kyrktorget, så att du lätt kan betala även där. Hann du inte med att ge kollekt för gudstjänsten kan du betala både kollekt och fika samtidigt.

Swisha din gåva eller kaffepeng till vårt swishnummer som är 123 590 06 91. Vår kyrka har Swedbank som bank och du kan läsa mer hos Swedbank om hur Swish.

Flera andra banker erbjuder Swish för dig som användare, se din banks hemsida för mer information.

Ge via vanlig bank eller internetbank

Använd vårt bankgiro: 681-7316.

Tänk på att du kan lägga upp manuellt månadsgåvor flera månader framåt i tiden hos de flesta internetbanker. Du kan alltid justera belopp varje månad som är framåt i tiden tills den blir aktiv för betalning.

Specificera din inbetalning vad den avser i textfältet; normalt skriver du ”Månadsgåva”. Specificera ”Bärarlag” och din gåva går till just det kontot. Bärarlaget stöder särskilt kostnaderna för en ungdomsledare. Du kan fördela genom den text du skriver. Missar du en gudstjänst med insamling till förnyad kyrka kan du göra en extra insättning märkt ”Förnyad kyrka”.

Via autogiro

Anmäl dig för månadsgåva via autogiro till Equmeniakyrkan som sedan för gåvorna vidare till oss. Lättast görs det via två valfria alternativ som finns hos Equmeniakyrkan.

I alternativ 1 gör du det direkt på hemsidan, i alternativ 2 laddar du ned den här blanketten (pdf)

Du ska uppge Österledskyrkan i Gamla Uppsala som församling. Vårt församlingsnummer är 2703. Du ska sedan under Alternativ B ange att ”Församling” ska erhålla det belopp det väljer.

Vi har även broschyrer från Equmeniakyrkan med anmälningsblanketter för anmälan. Finns i kyrkan vid vår informationstavla.

Kyrkoavgiften

Att ge kyrkoavgiften till Equmeniakyrkan är ekonomiskt fördelaktigt då avgiften (1% av årsinkomst) dras före skatt. 68% av din avgift går direkt till din församling. Man kan gå ur Svenska kyrkan för att slippa dubbel avgift, och det ska ske före 31 oktober varje år.

På denna internetlänk finns information och blanketter du kan ladda ned om att ge kyrkoavgiften till Equmeniakyrkan. 

Blanketter och information finns i kyrkan vid vår informationstavla.

Hjälp på traven!

Pastor, kassör, och styrelsen hjälper dig gärna med ovanstående, hör bara av dig till någon av oss.

Läs också om att skänka aktieutdelning och ge ett värdepapper.

Varmt tack för ditt stöd!

2017-05-28

Styrelsen genom 

Mats Ehrnebo

Funktionär, Hemsida, Datastöd

070-642 15 01

mats.ehrnebo@gmail.com