Musikskola med orkesterprofil

Välkommen till oss! Här kan du se en kort film som presenterar Österledskyrkans musikskola:

Lyssna också på musikskolans elevkonsert som i vår blivit en film inspelad vid flera olika tillfällen.

Välkommen till Österledskyrkans musikskola

Musikskolan har sin plattform i en kristen värdegrund utifrån vilken vi värnar om gemenskap, delaktighet, ansvar och hänsyn.

Läs gärna mer om vårt trygghetsarbete i vår plan mot kränkande behandling och diskriminering.

Coronainformation  Vi följer råd och riktlinjer från Folkhälsomyndigheten i vår musikskolas verksamhet. Har du frågor om hur vi jobbar så hör gärna av dig.

Vårterminen 2021 startar v 4 med enskild undervisning.
Orkesterverksamheten är fortsatt inställd.

Vill du lära dig spela?
Eller spelar du redan och vill vara med i en orkester?

Då är Österledskyrkans musikskola något för dig!

Vi är en liten musikskola med orkesterprofil och har cirka 100 elever. Eftersom skolan är liten har vi en personlig kontakt med elever och föräldrar.
Vi undervisar barn och unga, i åldern 7 till och med 20 år, enskilt eller i grupp.  Vuxna kan i mån av plats erbjudas undervisning.

Du får snabbt lära dig grunderna på ditt instrument. När du är redo att spela tillsammans med andra slussas du in i en orkester som passar din individuella nivå. Hos oss spelar alla i en orkester, det ger spelglädje och utvecklar ditt spel!

Välkommen att läsa mer om hur vi fungerar.

Österledskyrkan i Gamla Uppsala driver musikskolan i samarbete med studieförbundet Bildaoch Uppsala kommun.