Konfirmera dig

Konfa i Österledskyrkan

Att gå i konfa (konfirmera sig) handlar om att samtala om kristen tro och viktiga livsfrågor, få nya kompisar och fundera över vad det är att vara tonåring. Vi utgår från era frågor och vad ni tycker skulle vara intressant att ta upp.

Upplägget: Vi träffas varannan tisdag kl, 17.00-18.30 (ojämna veckor) med start den 10 september 2024. Förutom dessa träffar ingår också hajk (aktivitet med övernattning), ett några dagar långt läger, gudstjänster och studiebesök. Bilden till höger är från lägret i Ensro utanför Rättvik i maj 2024 som flera olik konfirmandgrupper hade tillsammans.

Undervisning, material, bibel etc. är gratis. Det som kostar är lägret på vårterminen och hajken, en övernattning i slutet av januari. Men en kostnad ska förstås inte vara något som hindrar dig från att konfirmeras. Ring och prata med pastor Anders Jarl. Se kontaktuppgifter här nedanför.

På hajken och lägret kommer vi att träffa konfirmandgrupper från fler församlingar. Konfirmandledarna är Anders Jarl och förhoppningsvis en ny ungdomsdiakon.

Själva konfirmationen blir preliminärt den 7-8 juni 2025.

Informationsträff för ungdomar och föräldrar blir det tisdagen den 3 september kl. 18.30 i Österledskyrkan. Anmälan till infoträffen görs senast den 30 augusti till:

Är du intresserad? Hör av dig till Anders Jarl.

                 Välkommen till konfa 2024/2025!

Pastor och församlingsföreståndare

018-32 80 58

070-77 11 701

anders.jarl@osterledskyrkan.se

Välkommen att höra av dig!