Konfirmera dig

Konfa i Österledskyrkan och Gredelbykyrkan

Att gå i konfa (konfirmation) handlar om att samtala om kristen tro och viktiga livsfrågor, få nya kompisar och fundera över vad det är att vara tonåring. Vi utgår från era frågor och vad ni tycker skulle vara intressant att ta upp.

Upplägget: Vi träffas varannan torsdag kl 16-18 (ojämna veckor) Förutom dessa träffar ingår också hajk, läger, gudstjänster och studiebesök.

Undervisning, material, bibel etc. är gratis. Det som kostar är lägret på vårterminen och hajken, en övernattning i slutet av januari. På hajken och lägret kommer vi att träffa konfirmandgrupper från fler församlingar. Samarbete med Gredelbykyrkan i Knivsta. Konfirmandledarna är Anders Jarl och Rut Casserfelt med flera.

Konfirmandgruppen 2022-2023 började träffas den 15 september. Själva konfirmationen blir preliminärt den 27-28 maj 2023.

Anders Jarl, pastor i Österledskyrkan anders.jarl@osterledskyrkan.se

070-771 17 01 för Österledskyrkan och till

Rut Casserfelt, pastor i Gredelbykyrkan rut.casserfelt@gredelbykyrkan.se

0725050117 för Gredelbykyrkan

Anders Jarl

Pastor och församlingsföreståndare

Vill du döpa ditt barn eller prata konfirmation, vigsel eller begravning? Behöver du någon att prata med? Jag är pastor och har tystnadsplikt. Varmt välkommen att höra av dig!

pastor@osterledskyrkan.se