Konfirmera dig

Välkommen till konfa 2020/2021, hälsar Österledskyrkan i Gamla Uppsala och Missionskyrkan i Uppsala i samarbete.

Är du född 2006? Ska du snart börja årskurs 8? Eller börjar du nian men missade konfatåget förra året? Då är det här något för dig.

När, var, hur?

Vi kommer att träffas var tredje söndag klockan 11-16 i Österledskyrkan eller Missionskyrkan. Vi börjar med gudstjänst 11-12 och därefter äter vi lunch tillsammans och samlas kring dagens tema.

Första träffen med gruppen blir den 4 oktober i Missionskyrkan och vi avslutar konfirmandåret med konfirmationshelg 29-30 maj 2021. Utöver söndagsträffarna blir det några studiebesök på vardagskvällar och i mitten av november blir det en hajk på Enebygården. Konfalägret äger preliminärt rum vid Valborgshelgen 2021 och då kommer vi att träffa andra konfirmandgrupper. Datum för dessa aktiviteter får du info om vid första träffen.

Under din konfatid kommer du tillsammans med ledare och andra konfirmander att få samtala om kristen tro och viktiga livsfrågor som t.ex. vad det innebär att vara ung idag, kärlek och relationer och funderingar inför framtiden. Vi kommer också ha lekar, övningar och aktiviteter och få besök av personer som berättar om särskilda ämnen.

Kostnad

Bibel och konfamaterial är gratis men vi tar ut en avgift för hajker och läger. Om kostnaden för dessa skulle vara ett problem så hör av dig. Ingen ska behöva avstå konfa av ekonomiska skäl.

Infokväll i Österledskyrkan för ungdomar och föräldrar

tisdagen den 22 september 18.30. Under den samlingen får du veta mer om just vår konfa och hur vi tänker oss upplägg och innehåll. Vi bjuder på fika.

Anmälan till infoträffen senast den 20/9 till pastor Anders Jarl via mejl: pastor@osterledskyrkan.se

Anders Jarl

Pastor och församlingsföreståndare

Vill du döpa ditt barn eller prata konfirmation, vigsel eller begravning? Behöver du någon att prata med? Jag är pastor och har tystnadsplikt. Varmt välkommen att höra av dig!

pastor@osterledskyrkan.se