Konfirmera dig

Tyvärr blir det ingen konfirmandgrupp 2020/2021.

Välkommen att konfirmera dig hälsar Österledskyrkan i Gamla Uppsala och Missionskyrkan i Uppsala i samarbete.

Ska du snart börja årskurs 8? Eller börjar du nian men missade konfatåget förra året? Då är det här något för dig.

När, var, hur?

Vi kommer att träffas var tredje söndag klockan 11-16 i Österledskyrkan eller Missionskyrkan. Vi börjar med gudstjänst 11-12 och därefter äter vi lunch tillsammans och samlas kring dagens tema.

Utöver söndagsträffarna blir det några studiebesök på vardagskvällar och i mitten av november blir det en hajk på Enebygården utanför Uppsala.

Konfalägret äger preliminärt rum vid Valborgshelgen och då kommer vi att träffa andra konfirmandgrupper. Datum för dessa aktiviteter får du info om vid första träffen.

Vi i avslutar konfirmandåret med konfirmationshelg i maj.

Under din konfatid kommer du tillsammans med ledare och andra konfirmander att få samtala om kristen tro och viktiga livsfrågor som t.ex. vad det innebär att vara ung idag, kärlek och relationer och funderingar inför framtiden. Vi kommer också ha lekar, övningar och aktiviteter och få besök av personer som berättar om särskilda ämnen.

Kostnad

Bibel och konfamaterial är gratis men vi tar ut en avgift för hajker och läger. Om kostnaden för dessa skulle vara ett problem så hör av dig. Ingen ska behöva avstå konfa av ekonomiska skäl.

Vill du veta mer om konfirmation kontakta pastor Anders Jarl.

Anders Jarl

Pastor och församlingsföreståndare

Vill du döpa ditt barn eller prata konfirmation, vigsel eller begravning? Behöver du någon att prata med? Jag är pastor och har tystnadsplikt. Varmt välkommen att höra av dig!

pastor@osterledskyrkan.se

Anders Jarl