Gudstjänster, andakter och mycket mer via webben

Här hittar du mängder av webbsända gudstjänster, andakter och samtal.

Här kommer tips på mängder av webbsända gudstjänster, andakter och samtal att se direkt eller i efterhand.

Innehåll:

Från Österledskyrkan

• Webbandakt med Lighthouse Band 13 juni. Med Anders Jarl.  Tema: Kallelsen till Guds rike
  • Webbandakt med trumpetmusik 6 juni. Med Anders Jarl, musik av Johanna, Ida och Fredrik Edebratt. Insamling till förnyad kyrka.
  • Gemensam gudstjänst för tre kyrkor 30 maj. Med Borgenkyrkan och Björkbackskyrkan. Med Anders Jarl, Niklas Björklund, Lars Söderlund. Sång av Alexandra och Sture Lindgren- Se gudstjänsten i efterhand via Björkbackskyrkans youtubekanal.
  • De fyra gudstjänster som spelades in i Österledskyrkan 26-28 mars sänds i Sveriges television kl 10 den 2, 9, 16 och 23 maj. Gudstjänsterna går även att se i efterhand via Svt Play, direktlänkar nedan:
    Gudstjänsten den 2 maj Medverkande: Anders Jarl, Anna-Lena Jarl, Österledsbrasset, Scouter.
    Gudstjänsten den 9 maj Medverkande:  Kjell Carles, Jakob Wåhleman, Cecilia Samuelsson, sång, Anna Edebratt, tvärflöjt och Tuva Lindén, saxofon.
    Gudstjänsten den 16 maj Medverkande: Anders Jarl, Birgitta L Johansson, personal och deltagare från NybyVision. Lisa Werlinder, sång.
    Gudstjänsten den 23 maj Medverkande: Leena Bodefjäll, Maria Carles, musiker ur Gamla Uppsala Symphonic band. Webbgudstjänst söndag 25 april med Inga Johansson, och Prima Singh och sång av Christian Lernberg. Insamling till Equmeniakyrkans nationella arbete.
    Webbandakt 18 april med tema: Den gode herden. Med Anders Jarl och Tobias från Diakonirådet. Sång och musik av Sofia Åkerdahl och Lennart Björkesten.