1. Evenemang
  2. Österledskyrkan
Idag

Promenad

Under terminerna träffas vi på tisdagar kl 10 vid Österledskyrkan för en gemensam promenad välkommen att vara med du också! Arrangör är Riksförbundet pensionärsgemenskap, RPG. Du behöver inte vara medlem i församlingen eller i Riksförbundet pensionärsgemenskap för att vara med på tisdagspromenaderna. Alla är varmt välkomna! Terminsavslutning 18 maj....

Scouter

Tisdagskvällar ses scouterna i kyrkan eller utomhus. Nyfiken på scouterna i Österledskyrkan? Välkommen att läsa mer!  (Tiden är ungefärlig och kan variera mellan olika grupper).  Läs om höstens kårhajk.

Tonår

Är du tonåring (går i 7:an eller äldre) så häng på och var med på fredagskvällarna kl 19-23. Ta gärna med en kompis också!