1. Evenemang
Evenemang at this plats
Idag

Sommargudstjänst med sång

Sommargudstjänst, Elisabeth Bernspång, predikan och sång. Varje söndag kl. 11 (med några få undantag under året) är du varmt välkommen till gudstjänst i Österledskyrkan. Du är varmt välkommen vem du än är. Om gudstjänster i Österledskyrkan.

Gudstjänst

Ragnar Brugård. Lena Ingelstam, sång. Varje söndag kl. 11 (med några få undantag under året) är du varmt välkommen till gudstjänst i Österledskyrkan. Du är varmt välkommen vem du än är. Om gudstjänster i Österledskyrkan.

Gudstjänst

11.00 Önskepsalmsgudstjänst. Tema: Tro och dop. Anders Jarl. Varje söndag kl. 11 (med några få undantag under året) är du varmt välkommen till gudstjänst i Österledskyrkan. Du är varmt välkommen vem du än är. Om gudstjänster i Österledskyrkan.

Gudstjänst

11.00 Gudstjänst. Tema: Enhet och mångfald. Sven Wingren. Musik av GLAPP, PU Svensson m.fl. Varje söndag kl. 11 (med några få undantag under året) är du varmt välkommen till gudstjänst i Österledskyrkan. Du är varmt välkommen vem du än är. Om gudstjänster i Österledskyrkan.

Musikskolans finalkonsert

Tisdagen den 4:e juni kl. 19:00 bjuder Musikskolan in till finalkonsert, med Gamlisblåset, Miniblåset och Microblåset. Välkommen! Se mer om Österledskyrkans Musikskola här!

Bravada – GUSB Sommarkonsert

Söndagen den 2:a juni kl. 18:00 håller Gamla Uppsala Symphonic Band en sommarkonsert, med gästande Gamlisblåset. Se inbjudan här. Välkommen!

Gudstjänst

11.00 Gudstjänst. Tema: Gud som vår Fader. Anders Jarl. Frida Sandberg, flöjt och saxofon. Församlingsmöte inför kyrkokonferensen. Varje söndag kl. 11 (med några få undantag under året) är du varmt välkommen till gudstjänst i Österledskyrkan. Du är varmt välkommen vem du än är. Om gudstjänster i Österledskyrkan.

Tonår

Fredagkväll med tonår. Välkommen du som är tonåring (går i 7:an eller äldre). Vi ses vanligtvis i nere i fritidsvåningen i Österledskyrkan. Läs mer om tonår här. Välkommen klockan 19 eller droppa in under kvällen! 🙂

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!