Kör

Kom med och sjung gospel!

Var med och sjung gospel i Österledskyrkan varannan torsdag under hösten. Vi anpassar övningarna efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Körledare är Ed Thomas som tidigare lett kören Abundant Joy i Uppsala. Kostnadsfritt!

Vi övar jämna veckor.

Det blir sång på gudstjänsten söndagen den 15/11 kl 11. Samlingstid bestäms senare. Vi övar lördagen den 14/11 kl 10-15.30. Var och en ordnar lunch på det sätt man önskar.

Preliminärt har vi också bokat söndagen den 13/12 för medverkan på gudstjänst. Välkommen!

Så här övar vi under coronapandemin:
Vi samlas ute vid ”blå husets” gräsmatta bredvid Österledskyrkan om vädret tillåter för lite upptakt, uppföljning och uppvärmning. Sedan går vi in i kyrkan och sprider ut oss med minst två meters mellanrum för att öva. Det blir 2 övningspass på 45 minuter med en paus emellan för att kunna vädra. Ta med eget fika.

Det kommer förhoppningsvis att vara möjligt för den som vill delta digitalt att göra detta på något sätt. Men övningen kommer att fokusera på de som kommer till kyrkan. Vill du bara delta digitalt så meddela mig det annars behövs ingen föranmälan.

Musikledare Tryggve Palmquist. Mejl tryggve.palmquist@osterledskyrkan.se

Körhelg oktober 2020

Den 9-11 oktober kommer Stefan Jämtbäck och sjunger med alla som vill vara med i en projektkör. Tanken är att öva på fredagskvällen från kl 18 och på lördagen. På söndagen sjunger vi några sånger i gudstjänsten. Alla varmt välkomna! Du som är ny kom gärna med!

Till jordens yttersta gräns  är en musikgudstjänst. Sångerna finns på equmeniakyrkans webbsida för lyssning och nedladdning. Scrolla ner en bit så hittar du stämövningsfilerna. Vill du ha noterna så hör av dig till Tryggve Palmquist.

Gudstjänster från Österledskyrkan våren 2021

Våren 2021 ska det spelas in  fyra gudstjänster från Österledskyrkan som ska sändas i Sveriges television. Vi hoppas att Österledsgospel kan medverka i en av dem. Inspelningen blir preliminärt helgen efter påsk.

Tryggve Palmquist

Ledare för Österledskyrkans musikskola