Gospelsång

Hej gospelvänner.

Hoppas ni fått vara friska under hösten. Tyvärr är ju fortfarande läget sådant att vi inte kan träffas och sjunga tillsammans. Ha gärna torsdag jämna veckor bokad för gospelövning under vårterminen 2021. Besked om att vi kan öva tillsammans kommer så snart så är möjligt.

I Österledskyrkan samlas alla som vill och sjunger gospel. Körledare Ed Thomas som tidigare lett kören Abundant Joy i Gottsunda. Sprid gärna information om kören till fler, alla varmt välkomna.

Tv-gudstjänster med gospelsång från Österledskyrkan

I vår kommer svt att spela in fyra tv-gudstjänster i Österledskyrkan. Inspelningen äger rum lördag och söndag 27-28/3. Vi hoppas att restriktionerna är sådan då att vi kan vara en stor kör på plats. Skulle läget inte tillåta detta får vi hitta en plan B.

Lyssna och öva gärna på sånger på egen hand så länge. Om alla förbereder sig så gott det går på hemmaplan så går det så mycket smidigare när vi väl kan komma igång att öva tillsammans.

Sånger att öva på:

For the rest of my life
I’m determined to walk with Jesus
Do you know Jesus
I’ve Got My Mind Made Up

Tryggve Palmquist

Ledare för Österledskyrkans musikskola

tryggve.palmquist@osterledskyrkan.se

Till jordens yttersta gräns  är en musikgudstjänst. Sångerna finns på equmeniakyrkans webbsida för lyssning och nedladdning. Scrolla ner en bit så hittar du stämövningsfilerna. Vill du ha noterna så hör av dig till Tryggve Palmquist.