Vy-navigering

Evenemang vynavigering

Idag

Sommargudstjänst med saxofonmusik

Sommargudstjänst, Leena Bodefjäll. Tuva Lindén spelar saxofon. Varje söndag kl. 11 (med några få undantag under året) är du varmt välkommen till gudstjänst i Österledskyrkan. Du är varmt välkommen vem du än är. Om gudstjänster i Österledskyrkan.

Sommargudstjänst med trumpetmusik

Sommargudstjänst, Annette Berglund. Karin Åkerdahl spelar trumpet. Varje söndag kl. 11 (med några få undantag under året) är du varmt välkommen till gudstjänst i Österledskyrkan. Du är varmt välkommen vem du än är. Om gudstjänster i Österledskyrkan.

Sommargudstjänst

Sommargudstjänst, Hans Mattsson. Varje söndag kl. 11 (med några få undantag under året) är du varmt välkommen till gudstjänst i Österledskyrkan. Du är varmt välkommen vem du än är. Om gudstjänster i Österledskyrkan.

Sånggudstjänst med Tomas Boström

Sånggudstjänst med Tomas Boström, sångare, musiker och pastor från Gotland. Varje söndag kl. 11 (med några få undantag under året) är du varmt välkommen till gudstjänst i Österledskyrkan. Du är varmt välkommen vem du än är. Om gudstjänster i Österledskyrkan.

Diakonigudstjänst med stråkmusik

Diakonigudstjänst. Anders Jarl och diakonirådet. Stråkkvartett med Charlotta Carlsson m.fl. Varje söndag kl. 11 (med några få undantag under året) är du varmt välkommen till gudstjänst i Österledskyrkan. Du är varmt välkommen vem du än är. Om gudstjänster i Österledskyrkan.

Österledskyrkan

Samlingsgudstjänst med nattvard och körsång

Samlingsgudstjänst med nattvard, Anders Jarl. Gredelbykyrkans kör. Insamling till Förnyad kyrka. Varje söndag kl. 11 (med några få undantag under året) är du varmt välkommen till gudstjänst i Österledskyrkan. Du är varmt välkommen vem du än är. Om gudstjänster i Österledskyrkan.

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!