1. Evenemang
  2. Österledskyrkan
Idag

Ekumenisk gudstjänst med nattvard

Välkommen på miljögudstjänst med nattvard som vi firar tillsammans med Gamla Uppsala församling. Medverkande: Lennart Renöfelt från Equmeniakyrkan talar om klimat och miljö, Karin Andelius medverkar med dans. Anders Jarl, pastor i Österledskyrkan, Niklas Westling, präst i Gamla Uppsala församling och miljögruppen i Österledskyrkans församling.

Valborgsmässofirande med öppet hus

20.30 börjar Valborgsmässofirandet vid Gamla Uppsala högar. Scouterna och kören medverkar. Vårtal av Mathias Jonsson, Statens Fastighetsverk. Sedan blir det servering i Österledskyrkan, musik av Underhållningsorkester under ledning av Eva-Karin Axelsson Hellander. Insamling till Diakonia. På nedervåningen kommer kyrkan vara öppen för ungdomar. Gratis fika!

Städdag

Städdag utomhus för daglediga medlemmar i Österledskyrkan. Varmt välkomna!

Konsert med Österledsbrasset

Konsert med Österledsbrasset under ledning av Sture Beijer. Fri entré – kollekt. Varmt välkomna!

Församlingsmöte

Församlingsmöte för medlemmar i Österledskyrkan. Välkomna!

Gudstjänst med kyrkkaffe

Anders Jarl. Sven Olof Andersson, sång. Insamling till Equmeniakyrkans nationella arbete. Alla är varmt välkomna!

Vårfest med soppa

RPG, riksförbundet pensionärsgemenskap bjuder in till vårfest. Minikonsert med ”Jazziga toner” av P-U Svensson, trumpet, Staffan Sjöberg, piano och Tor Larsson, kontrabas. Alla är varmt välkomna!

Gudstjänst med alla åldrar

Gudstjänst med alla åldrar. Anders Jarl och Emma Ramefelt. Johanna Edebratt och Karin Åkerdahl, kornett. Varmt välkomna!

HÖSTMARKNAD

Höstförsäljning i Österledskyrkan med lotterier och servering