Ladda för LAN i höst!

Första helgen av höstlovet slår vi på stora trumman och anordnar återigen LAN i kyrkan. Denna gång vill vi bli ännu fler!

När? – Första helgen av höstlovet; fre 25 okt – sön 27 okt

Var? – I Österledskyrkan

Vem? – Du som är tonåring eller äldre är välkommen! Går du i orkester, scout eller tonår? Ta gärna med en kompis!

Vad gör man på LAN? 🖥️

På ett LAN sitter man tillsammans och spelar datorspel! Vissa spelar samma spel, men var och en spelar det den själv vill. Vi brukar även ha en spelkonsol att spela på och tävlingar i exempelvis Minecraft, men det går utmärkt att spela brädspel eller se på film. Det du behöver ta med dig är endast en dator och tillbehör, tandborste & tandkräm, samt sovsäck och kläder. Vi sover i kyrkans lokaler. Det går också bra att bara komma på dagen och sova hemma, eller komma bara en eller två dagar.

Vad äter man? 🌭

Det kommer finnas en kiosk där man kan köpa billigt snacks, läsk och godis, och det är ju gott – men vi tycker det är bra att bryta av med vanliga måltider. Därför kommer vi servera vanlig mat på regelbundna måltider (exempelvis caesarsallad eller vårrullar med ris) som ingår i priset. Det är tillåtet att ta med eget snacks och dricka, men det är självfallet nolltolerans mot alkohol och droger.

Vi har även tidigare haft LAN i kyrkan, men denna gång vill vi sätta rekord i antal! Så ta med en vän eller kusin, ju fler desto roligare!

Hälsningar från Jonatan, Frans och Alfred

Mer information och anmälan kommer när det närmar sig!