Lyxigt Afternoon-Tea avnjöts på lördagseftermiddagen

Kl 13.00 öppnade Equmenia portarna för ett fantastiskt Afternoon-Tea på kyrktorget i Österledskyrkan. Gästerna var de som på Equmenias Julmarknad i vintras hade lyckats köpa en av de åtråvärda biljetterna till detta mycket välsmakande evenemang.

Inledningsvis möttes man i foajén av en välkomstkommitté och bubbel innan det var dags att slå sig till bords. Som värdar stod Equmenias Julmarkandskommitté som bakat och fixat både i veckan och nu på förmiddagen för att de dignande trevåningsfaten skulle fyllas till bredden.

Snittar, ostkex, scones, trifle, lime-pie och hjortronrulltårta är bara ett axplock av vad det bjöds på, och kan med säkerhet säga att ingen var hungrig när faten tömts. Utöver allt det goda så lästes det också upp en handskriven hälsning från ”Drottning Elisabeth”. Innan det var dags att runda av för dagen så testade gästerna sina Afternoon-Tea-kunskaper i ett Afternoon-Tea Quiz.

Om ni missade denna fantastiska tillställning så ska ni se till att besöka Equmenias Julmarknad nästa vinter. Då kan det nämligen vara just du som kniper en av de åtråvärda platserna till Equmenias Afternoon-Tea 2023.