Rum att hyra i Gamla Uppsala!

Två (student)rum med delat vardagsrum, kök och toalett/dusch finns att hyra i Gamla Uppsala. Vi vill gärna att du i är med i vårt församlingsarbete. Välkommen!

Rummen finns i det blå trähuset som ligger granne med Österledskyrkan i Gamla Uppsala. Kök på bottenvåningen, två sovrum och ett gemensamt vardagsrum finns på övervåningen. Toalett och dusch delas på övre våningen.  Totalt 65 kvm, med 20 kvm biyta. I andra delar av Blå husets bottenvåning är det ibland musikundervisning för elever i Österledskyrkans musikskola. Avståndet till Uppsala central är ca 3 km.

Rummen är lediga från 7 februari 2022. Total varmhyra inkl. el och vatten: 4 000 kr/månad/person. Halverad hyra under juni- och juli månad.

Vi vill gärna att våra hyresgäster blir en del av vårt församlingsarbete. Österledskyrkan är en aktiv församling med stor verksamhet för barn och tonåringar, bland annat scouter, musikskola och ett fritidshem. Vi är en del av Equmeniakyrkan.

Vid frågor och intresse kontakta:

Roine Wahlin roine.w@telia.com