Julmarknad 4 december

Nu är det äntligen dags för Equmenia Gamla Uppsalas julmarknad, i år kör vi live! Kom till Österledskyrkan den 4:e december mellan kl 12.00-16.00. OBS! För att deltaga på evenemanget krävs covidbevis för vuxna över 18 år.

OBS! VACCINATIONSBEVIS
För att deltaga på Julmarknaden behöver du som är 18 år eller äldre kunna uppvisa ett giltigt bevis på att du är vaccinerad mot Covid19 (alternativt läkarintyg på att vaccinering ej är möjlig). Barn under 18 år behöver ej uppvisa vaccinationsbevis. Ditt vaccinationsbevis kan du ladda hem på covidbevis.se

Kyrkan fyller vi med härlig julmusik av Julorkestern under tiden du fikar i vårt mysiga julcafé. Glöm inte att testa vår speciella Julsmörgås!Prova lyckan på något av lotterierna, drick glögg och kanske ropa in något på julauktionen? Chokladhjul, julförsäljning mm.Servering och musik från kl 12. Auktionen börjar kl 13.00.Välkomna!