Gudstjänst söndag kl 11

Söndag 12 september gudstjänst med tema: Ett är nödvändigt. Med musik av Österledsbrasset under ledning av Sture Beijer.

Du hittar information om alla gudstjänster i kalendern på webbens startsida. Välkommen!

Nu börjar en ny termin i vår kyrka och fortfarande har vi en pandemi att förhålla oss till.

På gudstjänsterna sitter vi på varannan bänk med en meters avstånd mellan olika sällskap. Vikväggen mellan kyrksalen och kyrktorget hålls öppen. Vi väntar med kyrkkaffe som ordnas av vaktmästargrupperna men det går bra att ta med sig eget fika för den som vill. Om du väljer att dricka kaffet inomhus gäller samma avstånd mellan alla utanför samma hushåll, en stols avstånd. Det går fortsatt bra att sitta ute och njuta kaffe och samtal, för de som önskar.