Kom med och promenera på tisdagsförmiddagar

Vi träffas tisdagar kl 10 vid Österledskyrkan för en gemensam promenad. Riksförbundet pensionärsgemenskap arrangerar. Välkommen!

Under terminerna träffas vi på tisdagar kl 10 vid Österledskyrkan för en gemensam promenad.

Vi fortsätter att ses på ett säkert sätt. Välkommen att vara med du också!

Arrangör är Riksförbundet pensionärsgemenskap, RPG. Du behöver inte vara medlem i församlingen eller i Riksförbundet pensionärsgemenskap för att vara med på tisdagspromenaderna. Välkommen!

Vill du veta mer om verksamhet för daglediga i Österledskyrkan och Riksförbundet pensionärsgemenskap? Hör gärna av dig!

Birgitta L Johansson mejl: dickbirgitta@msn.com

Riksförbundet pensionärsgemenskap, RPG, är en ideell och partipolitiskt obunden pensionärsorganisation. Med kristna värderingar som grund arbetar vi för en trygg framtid som äldre och som anhörig. RPG är öppen för alla oavsett livsåskådning och verksamheten syftar till berikande aktiviteter, förmedling av samhällsinformation samt opinionsbildning i för pensionärer viktiga frågor.

Läs mer på RPG:s webbplats.

Vinterväg i sol med björkar vid vägkanterna.
Foto Jill Wellington, Pixabay